Endoskopski centar

Centar za endoskopiju u Opštoj bolnici Avala predstavlja vrhunski opremljeno odeljenje specijalizovano za obavljanje različitih endoskopskih procedura.

Ovaj centar se izdvaja svojom savremenom tehnologijom i stručnim osobljem, koje je obučeno za izvođenje gastroskopije, kolonoskopije i bronhoskopije.

Gastroskopija je postupak koji omogućava detaljan pregled unutrašnjosti jednjaka, želuca i dvanaestopalačnog creva, koristeći gastroskop – tehnološki naprednu fleksibilnu cev sa kamerom.

Ovaj postupak je ključan za dijagnostikovanje i lečenje bolesti gornjeg dela digestivnog trakta.

Endoskopski centar

 

Kolonoskopija je slična procedura, ali se fokusira na debelo crevo. Koristeći kolonoskop za pregled unutrašnjosti celog debelog creva, moguće je uraditi identifikaciju i tretman stanja poput polipa, upalnih bolesti creva ili raka debelog creva.

Bronhoskopija, s druge strane, je postupak koji se koristi za pregled dušnika i većih disajnih puteva. Koristeći bronhoskop, lekari mogu pregledati ove delove respiratornog sistema, uzimati uzorke tkiva za biopsiju i tretirati određene respiratorne bolesti.

Svaki od ovih postupaka se obavlja uz visok nivo profesionalizma i pažnje, uzimajući u obzir komfor i sigurnost pacijenta.

Centar je dizajniran da obezbedi maksimalnu higijenu i sterilnost, uz primenu najnovijih medicinskih standarda i procedura.

Uz naprednu opremu i stručno osoblje, Centar za endoskopiju u Opštoj bolnici Avala predstavlja pouzdano mesto za dijagnostiku i lečenje gastrointestinalnih i respiratornih oboljenja, nudeći pacijentima visok kvalitet usluge i brigu.

AVALA 2024 © sva prava zadržana