O Nama

opsta bolnica avala

Opšta bolnica Avala predstavlja vrhunac medicinskog napretka i inovacija u Srbiji i regionu.

Smeštena u prestižnom delu Novog Beograda, ova bolnica je mesto gde su svi njeni kapaciteti, koji uključuju najnovija medicinska znanja, procedure i protokole, najnapredniju medicinsku opremu, i najprestižniji i najobučeniji stručni kadar, usmereni samo ka jednom cilju – očuvanju i unapređenju zdravlja pacijenta.

Svi mi u Opštoj bolnici Avala posvećeni smo pružanju visokokvalitetne personalizovane medicinske nege. Konstantno težimo medicinskoj izvrsnosti u pružanju inovativnih medicinskih tretmana i usluga, uz održavanje humanog pristupa i posvećenosti individualnim potrebama svakog pacijenta.

Naš cilj je da kroz inovacije, timski rad i posvećenost, doprinesemo unapređenju zdravlja i dobrobiti svakog pacijenta i zajednice u celini, te da aktivno učestvujemo u oblikovanju budućnosti medicine, ne samo na lokalnom, već i na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Opšta bolnica Avala je najmodernija privatna zdravstvena ustanova u Republici Srbiji i regionu, i ustanova koja u svoj rad konstantno implementira najnovija i najnaprednija znanja, prakse i iskustva vezana za pružanja zdravstvene nege u najboljim svetskim bolnicama.

Svesni da samo besprekorna organizacija, posvećenost i sistematičnost obezbeđuju vrhunske rezultate lečenja i zadovoljstvo pacijenata, našu bolnicu krase sledeće karakteristike:

Dizajn i arhitektura Opšte bolnice Avala

Raspored funkcionalnih centara, klinika, hirurškog bloka, pomoćnih prostorija i hodnika unutar Opšte bolnice Avala omogućava savršenu protočnost procesa, sveobuhvatnu bezbednost za pacijente i zaposlene, i olakšano planiranje pregleda i intervencija.

Sa prostranim, svetlim hodnicima i savremeno dizajniranim sobama, bolnica pruža prijatno i umirujuće okruženje pacijentima i njihovim porodicama. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodnog svetla, doprinoseći pozitivnom okruženju za oporavak.

Integracija informacionih tehnologija

Napredni informacioni sistemi igraju ključnu ulogu u adekvatnom upravljanju podacima pacijenta, radnim rasporedom zaposlenih, praćenju stanja zaliha lekova i potrošnog materijala, kao i u efikasnoj komunikaciji između različitih odeljenja. Na taj način se praktično eliminiše mogućnost sistemskih grešaka, nedostataka ili kašnjenja u procedurama.

Fokus na multidisciplinarni pristup

U našoj bolnici promovišemo pristup lečenju u kojem stručnjaci različitih specijalnosti timski rade na pružanju sveobuhvatne zdravstvene nege pacijentima.

Održivost i ekološka svest

Vrlo smo posvećeni dobrom upravljanju otpadom, energetskoj efikasnosti i smanjenju ugljeničnog otiska.

Kontinuirano obrazovanje i lični i timski razvoj zaposlenih

Verujemo da je ulaganje u redovne treninge, radionice, kao i pristup najnovijim istraživanjima i praksama u medicini za naše zaposlene, najbolja investicija koja garantuje održivost i napredak Opšte bolnice Avala.

Upravljanje rizicima i sigurnost pacijenata

Imamo rigorozne protokole za upravljanje rizicima i za sigurnost pacijenata, uključujući mere za sprečavanje bolničkih infekcija, sprečavanje grešaka u lečenju, i obezbeđivanje fizičke sigurnosti za pacijente i zaposlene.

Pristup pacijentu zasnovan na dostojanstvu i poštovanju

U Opštoj bolnici Avala uspostavili smo radnu kulturu koja promoviše dostojanstvo, poštovanje i empatiju prema pacijentima i njihovim porodicama, gde se svaki pacijent tretira sa posebnom pažnjom i razumevanjem.

Aktivno uključivanje pacijenata u proces lečenja

Ohrabrujemo pacijenate i njihove porodice da aktivno učestvuju u procesu lečenja i donošenju odluka, što može poboljšati ishode lečenja i zadovoljstvo pacijenata.

 

 

 

AVALA 2024 © sva prava zadržana