Porodilište

Porodilište Opšte bolnice Avala predstavlja simbol savremene perinatalne nege, usredsređen na pružanje vrhunskih usluga i tople brige svakoj trudnici i o svakoj bebi.

Ovo porodilište, poznato po stručnosti i predanosti svojih zaposlenih, predstavlja mesto gde majčinstvo počinje sa najvećom pažnjom i stručnom podrškom.

Od trenutka kada trudnica zakorači u porodilište Avala, ona je okružena pažnjom koja prevazilazi standardne medicinske protokole.

Tim stručnjaka, uključujući akušere, ginekologe, neonatologe, babice i neonatološke sestre, posvećen je pružanju personalizovane nege, vodeći računa o svakom aspektu završetka trudnoće i samog porođaja.

Porodilište bolnice Avala nudi širok spektar usluga, od prirodnog porođaja do carskog reza, uz opciju da partner prisustvuje porođaju, čime se jača porodična veza i podrška.

Porodilište

Srce porodilišta predstavlja jedinica neonatologije, koja se ističe svojom naprednom opremom i stručnim pristupom.

Ova jedinica je opremljena najsavremenijim inkubatorima i monitoring sistemima, što omogućava najbolji i najbezbedniji start u životu za svaku bebu.

Osim fokusa na sam porođaj, porodilište bolnice Avala posvećuje veliku pažnju i prenatalnoj i postnatalnoj nezi.

Edukativni programi, radionice, pripreme za porođaj i kursevi o roditeljstvu su samo neki od resursa dostupnih budućim roditeljima.

Cilj ovih programa je pružiti znanje i doprineti samopouzdanju potrebnom za prolazak kroz izazove i radosti roditeljstva.

Porodilište u Opštoj bolnici Avala nije samo mesto gde se rađaju novi životi; to je centar gde se svaka trudnica i novorođenče tretiraju sa najvišim stepenom stručnosti i brige.

Svojom posvećenošću kvalitetu, inovacijama u neonatalnoj nezi i dubokim saosećanjem, ovo porodilište postavlja standard u oblasti materinstva i neonatalne nege, kako u Republici Srbiji, tako i u regionu.

 

Porodilište USLUGE

AVALA 2024 © sva prava zadržana