Specijalistički pregledi

Poliklinika Opšte bolnice Avala predstavlja vitalni deo naše zdravstvene ustanove, posvećen pružanju sveobuhvatne zdravstvene nege.

Naše delovanje usmereno je na očuvanje i poboljšanje zdravlja naših pacijenata kroz stručnu pomoć i personalizovanu negu.

Kao vodeći multispecijalistički centar, ponosimo se našim timom uglednih lekara i savremenim pristupom u medicini.

Delatnost poliklinike uključuje specijalističke preglede, konsultacije, intervencije, negu, preventivni skrining i različite dijagnostičke i terapijske procedure, pokrivajući oblasti interne medicine, pedijatrije, ginekologije, hirurgije i mnoge druge specijalnosti.

Specijalistički pregledi

Specijalizovane jedinice Centra za polikliničku delatnost

 

Sa različitim specijalizovanim jedinicama, poliklinika bolnice Avala omogućava pacijentima pristup specijalizovanoj negi i različitim medicinskim procedurama bez potrebe za odlaskom na više lokacija.

Pedijatrija u poliklinici Opšte bolnice Avala je centar zdravstvene zaštite za najmlađe pacijente. Ovaj segment medicine se fokusira na pružanje sveobuhvatne nege i medicinske podrške deci od rođenja do adolescencije, pokrivajući širok spektar pedijatrijskih potreba, uključujući preventivne zdravstvene preglede, vakcinaciju, dijagnostiku i lečenje akutnih i hroničnih bolesti. Sa pažnjom i stručnošću, naš tim pristupa svakom detetu individualno, pružajući negu koja je prilagođena njihovim specifičnim zdravstvenim potrebama.

Više o našem Centru za pedijatriju pročitajte klikom OVDE

Ginekologija. Ambulantni deo Centra za ginekologiju nudi širok spektar usluga, bez potrebe za hospitalizacijom. Ginekološka stanja i bolesti koje se obično leče ambulantno u bolnici Avala uključuju infekcije genitalnog trakta, menstrualne poremećaje, predmenstrualni sindrom (PMS), sindrom policističnih jajnika, menopauzu i postmenopauzalne promene.

Više o našem Centru za ginekologiju pročitajte klikom OVDE

Hirurgija u poliklinici Opšte bolnice Avala bavi se lečenjem pacijenata koji zahtevaju manje invazivne hirurške zahvate bez potrebe za dugotrajnom hospitalizacijom. Ovaj pristup u hirurgiji omogućava pacijentima da se podvrgnu potrebnim intervencijama, i da se brzo vrate svom svakodnevnom životu. Ove intervencije uglavnom uključuju manje ortopedske, dermatološke i estetske zahvate, te ostale procedure koje se mogu izvesti pod lokalnom anestezijom. S obzirom na kraće vreme oporavka i manji rizik od komplikacija, ambulantna hirurgija predstavlja optimalno rešenje za mnoge pacijente.

Više o našem Centru za hirurgiju pročitajte klikom OVDE

Interna medicina u Opštoj bolnici Avala predstavlja srce našeg pristupa sveobuhvatnoj zdravstvenoj zaštiti, fokusirajući se na dijagnostiku, lečenje i praćenje širokog spektra bolesti unutrašnjih organa. Ova oblast medicine ključna je za održavanje dugoročnog zdravlja i blagostanja pacijenata, pružajući temeljne usluge za različite medicinske potrebe. Naši iskusni internisti se bave kompleksnim kliničkim slučajevima, uključujući bolesti srca, pluća, digestivnog sistema, kao i endokrine, bubrežne i hematološke poremećaje.

Kardiologija u Opštoj bolnici Avala kombinuje stručnost i naprednu tehnologiju za efikasnu prevenciju, dijagnostiku i lečenje srčanih oboljenja, bez potrebe za hospitalizacijom.

Pulmologija u Opštoj bolnici Avala je posvećena pružanju specijalizovane nege za bolesti pluća i disajnog sistema, kombinujući ekspertizu i najsavremeniju medicinsku tehnologiju za dijagnostiku, lečenje i praćenje pulmonalnih stanja.

Nefrologija u Opštoj bolnici Avala fokusirana je na dijagnostikovanje, lečenje i praćenje stanja bubrega, pružajući pacijentima kvalitetnu negu uz korišćenje najnovijih medicinskih dostignuća.

Gastroenterologija u Opštoj bolnici Avala kombinuje stručnost i savremenu tehnologiju za pružanje specijalizovane nege pacijentima sa gastroenterološkim problemima. Naši stručnjaci se bave širokim spektrom stanja, uključujući bolesti želuca, creva, jetre, pankreasa i žučnih puteva.

Više o našem Centru za endoskopiju pročitajte klikom OVDE

Osnovni aspekti u radu Centra za polikliničku delatnost

 

Najsavremenija dijagnostička oprema

Opremljeni smo najsavremenijom dijagnostičkom opremom za različite vrste analiza i pregleda, uključujući kardiološke, ginekološke, radiološke, endoskopske i laboratorijske preglede, što obezbeđuje efikasne i brze dijagnostičke procene.

Koordinisana nega za optimalne rezultate

Integracija različitih medicinskih specijalnosti pod jednim krovom omogućava koordinisanu negu, posebno za pacijente sa složenim zdravstvenim potrebama, pružajući efikasniju i kvalitetniju zdravstvenu negu.

Delovanje za dobro pojedinca i zajednice

Kao ključni segment Opšte bolnice Avala, poliklinika doprinosi opštem blagostanju i zdravlju zajednice nudeći širok spektar specijalnosti i usluga.

Naša posvećenost očuvanju zdravlja i produženju životnog veka odražava se kroz vrhunske medicinske usluge i lični pristup svakom pacijentu.

AVALA 2024 © sva prava zadržana