Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA WEB STRANICA OPŠTE BOLNICE ”AVALA”

Opšta bolnica “Avala” sa sedištem u Beogradu, ulica Omladinskih brigada 86A, Beograd – Novi Beograd (u daljem tekstu: Bolnica), vlasnik je vebsajta bolnicaavala.rs (u daljem tekstu: „vebsajt“) kojim i upravlja.

Posetom vebsajtu i njegovim korišćenjem smatra se da je individualni posetilac (u daljem tekstu: „korisnik“) upoznat s Opštim uslovima korišćenja vebsajta, Politikom privatnosti i Politikom kolačića, te da ih prihvata.

AUTORSKA PRAVA I INTELEKTUALNA SVOJINA

Tekstovi, fotografije, ilustracije, dokumenti, veb dizajn i kod, objavljeni na vebsajtu, su zaštićena intelektualna svojina Bolnice ili trećih lica i ne mogu se reprodukovati, objavljivati niti koristiti, u celini ili delimično, bez izričitog pristanka Bolnice ili na bilo koji način koji može prouzrokovati štetu Bolnici ili trećem licu. Celokupan sadržaj objavljen na vebsajtu može se koristiti samo za potrebe korisnika, uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Celokupan sadržaj vebsajta je isključivo informativnog karaktera i ne predstavlja medicinski savet, postavljanje dijagnoze, uputstvo za lečenje ili uzimanje farmaceutskih preparata, niti preporuku za bilo kakav oblik nestručnog lečenja ili samolečenja. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema, obratite se lekaru ili nas kontaktirajte kako biste zakazali pregled ili intervenciju.

Bolnica nastoji da sadržaj vebsajta bude redovno ažuriran i da informacije, podaci, cene, fotografije i ilustracije na njemu budu tačne i potpune. Bolnica ne garantuje za tačnost i potpunost podataka i ne snosi odgovornost za eventualne greške i propuste na vebsajtu, uključujući nazive, opise, cene ili prilagođenost određenoj nameni. Ukoliko ste pojedinac ili predstavnik pravnog lica u vezi sa kojima je izneta nepotpuna ili pogrešna tvrdnja ili informacija na vebsajtu, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla dpo@bolnicaavala.rs kako bismo ispravili propust.

Vebsajt sadrži medicinske informacije u vezi sa Bolnicom, kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica koje će se, gde god je to moguće, kao takve označavati. Bolnica nema nadzor nad navedenim informacijama ili drugim internet stranicama i u potpunosti se odriče svake odgovornosti za tačnost i dostupnost sadržaja na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Korišćenjem sadržaja vebsajta korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja vebsajta. Bolnica se u potpunosti odriče svake odgovornosti, koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korišćenje vebsajta, odnosno za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kom trećem licu u vezi sa korišćenjem sadržaja vebsajta.

IZMENE OPŠTIH USLOVA KORIŠĆENJA

Opšta bolnica “Avala” zadržava pravo da, u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama odgovarajućih propisa, vrši izmene Opštih uslova korišćenja vebsajta bez prethodne najave, o čemu će korisnici biti blagovremeno obavešteni na ovoj stranici.

AVALA 2024 © sva prava zadržana