Pravna izjava

Bez garancije i odgovornosti

Iako se Opšta bolnica “Avala“ maksimalno trudi da informacije koje su date budu tačne i aktuelne, ne dajemo nikakve garancije, niti preuzimamo odgovornost po pitanju kompletnosti informacija prikazanih na ovoj internet stranici, i ne preuzimamo odgovornost sa svim u vezi sa korišćenjem ove internet stranice i svih stranica povezanih sa ovom stranicom.

Opšta bolnica “Avala“ može u bilo kojem momentu promeniti ovu stranicu bez prethodne najave, ali ne preuzima odgovornost po pitanju obnavljanja aktuelnog sadržaja na njoj.

Svi korisnici dobrovoljno i odgovorno prihvataju korišćenje ove i svih stranica povezanih sa njom kao i svih sadržaja na ovim stranicama.

Ni Opšta bolnica “Avala“ ni drugi koji su učestvovali u kreiranju, pripremi, i održavanju ove internet stranice, ili bilo koje internet stranice povezane sa ovom, ne mogu biti odgovorni na bilo koji način za eventualnu štetu, nastalu korišćenjem ovih stranica, ili usled nemogućnosti da se koriste ove stranice, ili stranice povezane sa ovom, kao ni za bilo kakve greške ili omaške u sadržaju ovih stranica.

Bez ponuda i podstrekivanja

Informacije date na ovim internet stranicama ne služe lečenju niti postavljanju bilo kakvih dijagnoza. Molimo Vas da se obratite lekaru prilikom sumnje na medicinski problem ili bolest.

Informacije date na ovim internet stranicama su isključivo informativnog karaktera.

Optimističke informacije

Ova stranica može da sadrži neke optimističke informacije. Ove informacije zavise od velikog broja značajnih nepoznanica, koje uključuju naučne, poslovne, ekonomske i finansijske faktore, tako da individualni rezultat može biti značajno drugačiji.

Linkovi

Linkovi ka stranicama treće strane su postavljeni zbog Vaše informisanosti. Mi ne iznosimo nikakvo mišljenje vezano za sadržaj stranica treće strane, i odričemo bilo kakvu odgovornost u vezi sa korišćenjem istih.

Zaštitni znak

Svi zaštitni znaci su vlasništvo Opšte bolnice “Avala“.

Zaštita autorskih prava

Internet stranica Opšte bolnice „Avala“, kao i informacije koje ona sadrži, zajedno sa referencama, prikazane su samo zarad informisanja.

Bilo kakva reprodukcija, retransmisija, ili drugo korišćenje je najstrožije zabranjeno.

Zahtev za dozvolu za reprodukovanje bilo koje informacije sadržane na ovoj internet stranici neophodno je uputiti na mail info@bolnicaavala.rs

AVALA 2024 © sva prava zadržana